"Vatandaşı üzmeyin"

Sarımeşe-İzmit arası hat ihalesi yapıldı, Münir Karaloğlu kazananları uyardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sarımeşe- İzmit arasında yolcu taşımacılığı yapılan üç hattın ihalesini yaptı. İhaleyi alanları uyaran Büyükşehir Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, “Kavga istemiyoruz. Vatandaşı üzmeyin” dedi.

İHALEYİ KAZANANLAR UYARILDI
Belediye Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ihaleye çok fazla ilgi gösterilmedi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu Başkanlığı`nda yapılan  Sarımeşe- İzmit arası 3 hat için 10 yıllık kiralama ihalesine  Maksut Gerboğa, Mustafa Yaman ve Salih Gerboğa adlı işletmeciler teklif verdi. Toplam 2 bin YTL muhammen bedel ile ihaleye çıkan  Sarımeşe- İzmit arası 3 hat için Maksut Gerboğa 12. 250 YTL, Mustafa Yaman 12.400 YTL ve Salih Gerboğa`da  12.500 YTL teklif verdi. İhale`ye başka katılım olmadığı için 3 hattı da ihaleye katılanlar kazandı. İhale sonrası konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, ihaleyi alan vatandaşları uyararak, “Size yakışan bir şekilde vatandaşın ulaşımını sağlayın. Vatandaşlarımızı kesinlikle üzmeyin. Kavga istemiyoruz” şeklinde konuştu.
 
YAZLIK-İZMİT ARASI İHALESİ İPTAL
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yazlık – İzmit arasında 4 hattın 10 yıllık kiralama ihalesi`ne katılım olmadı. İhalenin 15 gün sonra tekrar yapılmasına karar verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!