Vali ve Başkan esnaf turunda

Hem hatır sordular, hem dertlerini dinlediler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Gökhan Sözer ile birlikte esnaf turuna çıktı. Hem esnafın hatırını sorup çayını içtiler, hem de dertlerini dinlediler.

VALİ ESNAFLA TANIŞTI
Sık sık esnaf turuna çıkarak, vatandaşlarla kaynaşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez esnafı Vali Gökhan Sözer ile birlikte gezdi. İnönü Caddesi, Abdurrahman Yüksel Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi´nde yapılan kısa gezinti turunda, Başkan Karaosmanoğlu Vali Sözer´i esnafla tanıştırdı. Vali Sözer, esnafla tanışıp, kaynaşmanın her yönetici için gerekli olduğunu belirtirken, kent insanının sorunları hakkında yeterli bilgi sahibi olmak gerektiğini vurguladı.

“ESNAF KENTİN NABZIDIR”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, esnafın bir kent için en büyük ekonomik nabzı olduğunu belirterek, “Eğer esnaf mutluysa, iş yapıyorsa, kent ekonomisi iyi durumda demektir. Bu sayede hem sorunları dinleme fırsatımız oluyor, hem de kent ekonomisinin takipçisi olabiliyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, bu tür gezileri ilçelerde de yaptığını belirterek, “Bu tür ziyaretler esnafın moralini yükseltiyor. Bizim görevimiz insanımızın moralini yüksek tutup, önüne çıkan engelleri aşarak, onlara hizmet götürmek. Bunu yaparken onlarla birlik olmak gerekir. Vatandaştan kopuk yönetici, sadece kendini yönetir” şeklinde konuştu. Esnaf ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Ruhi Çavdar´ı da ziyaret eden Sözer ve Karaosmanoğlu, siyaset konuşmadı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!