Ulaşlı ve Yazlık asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi, belde yollarını kendi ürettiği asfaltla kaplıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçe ve beldelerdeki sıcak asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor. Bu tip çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Solaklar Asfalt Şantiye´sinde üretilen asfalt kullanılıyor. Kendi ürettiği asfaltla Ulaşlı ve Yazlık Beldesi´nin yollarını çamurdan kurtaran Büyükşehir Belediyesi, 3 bin 400 ton sıcak asfalt kullandı.

ÇAMURDAN KURTULDU

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Ulaşlı Beldesi´nde önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Doğa Kent Sitesi, Yalı Mahallesi, mezarlık yolu ile Nuri Bermek İlköğretim Okulu önü, tamamen asfaltla kaplandı. Yapılan çalışma sayesinde Ulaşlı Beldesi çamur çilesinden kurtarıldı. Beldeye toplam 1.800 ton sıcak asfalt döktü. Belde sakinleri, yapılan çalışmanın kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

YAZLIK´A 1600 TON

Ekipler Yazlık Beldesi´ni de çamur çilesinden kurtardı. Beldenin Ocak Yolu, Mehmet Çavuş Caddesi ve mezarlık yolları tamamen asfaltla kaplandı. Büyükşehir Belediyesi, Yazlık Beldesi için de toplam 1.600 ton sıcak asfalt kullandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri altyapısı tamamlanan yerlerde havaların uygun gitmesi halinde asfaltlama çalışmalarının devam edeceği söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!