Üçyol kompleksinde temel hazırlıkları

Katlı otopark ve kültür merkezinin 3. blokunda kazı işlemi tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Bekirpaşa`ya kazandıracağı önemli tesislerden biri olan Üçyol Katlı Otoparkı ve Kültür Merkezi`nde çalışmalar tam gaz sürüyor. Geçen ay başlanan kazı çalışmalarında 3. blokun hafriyatı tamamlandı. Ekipler zemine yalıtım malzemesi seriyor.

 

ZEMİNE YALITIM MALZEMESİ
Beldenin ilk katlı otoparkı, ilk sinema salonu ve ilk tören alanını içinde bulunduracak olan dev kompleks, 3 bloktan oluşacak. Plakaj beton üzerine mebran yalıtım malzemesi serilmesinin ardından 3. blokta temel hazırlıklarına başlanacak. 4 katlı kompleksin ilk iki katı otopark olarak kullanılacak.

NELER BULUNACAK?
Yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik bir alanda yükselecek olan kompleksin zemin katında, kadın emeğinin satış reyonları, muhtarlık bürosu, İSU, İZGAZ, zabıta birimleri, kiralık ticari-idari ofisler, sinema ve düğün salonu bulunacak. Kompleksin birinci katında ise kadın eğitim ve çocuk etüt merkezi, kütüphane ve seminer salonu yer alacak.

2006`DA TAMAMLANACAK
Üçyol mevkiindeki eski belediye garajının bulunduğu alanda yapılan ve Bekirpaşa bölgesinin sosyo-kültürel ihtiyaçlarının önemli bir kısmını giderecek olan kompleks, yıl içinde tamamlanacak. Kompleksin Büyükşehir Belediyesi`ne maliyeti ise 4 trilyonu bulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!