Turan Güneş´in çilesi bitiyor

Alt yapısı tamamlanan 3 kilometre uzunluğundaki yol asfaltlanacak

Turan Güneş Caddesi`nde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmasıyla yağmur sonrası yaşanan su baskınlarının önüne geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şimdi de çalışma nedeniyle bozulan caddenin üst yapısı için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi 3 km uzunluğundaki caddenin kavşaklarının yeniden düzenlenmesi için bugün Encümen Salonu`nda bir ihale gerçekleştirdi.

5 FİRMA KATILDI
Turan Güneş Caddesi ve Kavşaklarını Yeniden Düzenleme ihalesine 5 firma katıldı. İhaleye katılan Karaca Isı Madencilik 1 milyon 225 bin 998 YTL ile en düşük teklifi verirken, Özmaş Müteahhitlik 1 milyon 465 bin 495 YTL ile en yüksek teklifi verdi.

3 KM UZUNLUĞUNDA
Çalışmayla, Turan Güneş Caddesi`nin kaldırımlarına andezit bordür döşenecek ve Bekirdere Üçyol mevkiinden Çayırova Sapağı`na kadar olan alandaki bozulan yol da asfaltlanacak.

120 GÜNDE BİTECEK
Muhammen bedeli 1 milyon 436 bin YTL olarak belirlenen Turan Güneş Caddesi ve Kavşakları Yeniden Düzenleme iş tesliminden 120 gün sonra tamamlanacak.

KATILAN FİRMALAR                 TEKLİFLERİ
Karaca Isı Madencilik              1 milyon 225 bin 998 YTL