Tuba Yenen Türkiye Şampiyonu oldu

Kağıtsporlu karateci Tuba Yenen, okulu Mimar Sinan Lisesi adına katıldığı şampiyonada Türkiye 1. oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları, takımlarının yanı sıra okulları adına yarıştıkları müsabakalarda da başarılı sonuçlara imza atıyor. Okullar arası Türkiye Karate Şampiyonasına okulu Mimar Sinan Lisesi adına katılan Tuba Yenen, rakiplerini bir bir yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

MADALYASINI BAŞKAN GÖRÜM TAKTI
Tuba Yenen, Sakarya Rüstemler Spor Salonunda yapılan okullar arası Türkiye Karate Şampiyonasında 55 kiloda mücadele etti. Mimar Sinan Lisesinde okuyan 1191 doğumlu olan Tuba Yenen, rakiplerini tek tek yenerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Ödül törenine geçildiğinde Tuba Yenen´in madalyasını müsabakaları izleyen Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm taktı. Tuba´nın bu başarısından dolayı son derece mutlu olduğu gözlenen Görüm, “Sporcularımızın okulları adına kazandıkları başarılarda bizim için son derece önemlidir. Çünkü o okullarda bizim şehrimizin okullarıdır” diyerek Tuba Yenen´i kutladı.

OKULUNDA DA SEVİNÇ YARATTI
Yenen´in bu başarısı okulunda ve Büyükşehir Kağıtspor camiasında sevinçle karşılandı. Okul Müdürü Cemalettin Özyurt genç sporcuyu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.  Büyükşehir Kağıtspor Antrenörü Timur Doğan ise, Yenen´in daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi. Genç sporcu ise, daha çok çalışıp bu başarılarını sık sık tekrarlamak istediğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!