Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler sizleri bekliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut AŞ, Tuana Evleri 1. Etap’taki daireler göz kamaştırıyor

Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler sizleri bekliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapımı gerçekleşen Tuana Evleri 1. Etap projesinde teraslı daireler yeni sahiplerini bekliyor. Kent Konut A.Ş. oldukça konforlu planlanan, teraslarında şehrin ve ormanın izlenebildiği dairelerle yeni sahiplerine farklı bakış açıları sunuyor. Dairelerin büyüklüğü 164 metrekare ile 333 metrekare arasında değişiyor.

TAPU VE ANAHTAR HEMEN TESLİM
663 daire 6 işyerinden oluşan Tuana Evleri 1. Etap’ta, satışa hazır 4 adet işyeri ve 22 adet dublex daire seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca mevcut daire ve işyerleri için %5 indirim uygulanıyor. Daire büyüklükleri 164 metrekare ile 333 metrekare arasında değişiyor. Ödemeler ise seçilen daire bedeline göre daire bedelinin minimum yüzde 20’si peşinat olarak alınıp, kalan bedel anlaşmalı bankalardan kredilendirilebiliyor. Tapu ve anahtar ise hemen teslim.

YATIRIM FIRSATI
Bulunduğu bölge itibariyle dikkat çeken Tuana Evleri 1. Etap, değeri hızla artan bölgede en güvenilir yatırım fırsatı da vaat ediyor. Prestij vaat eden lüks yapısıyla, aynı zamanda temiz hava sahasına sahip, hayatınızı kolaylaştıracak olan projede size yaşamdan zaman kazandıracak imkânlar mevcut. Tuana Evleri, şehir merkezinin sunduğu tüm olanaklardan faydalanırken aynı zamanda şehrin kalabalığından uzakta bir yaşam hayal edenler için planlandı. 

SOSYAL DONATILAR
Tuana Evleri 1. Etap, teknolojik alt yapısı, sosyal alanları, fitness salonları, basketbol sahası, futbol sahası, inşaat kalitesi ve peyzajı ile  ev sahiplerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlandı. Özel bir peyzaj düzenlemesine sahip olan projede süs havuzları, açık/kapalı otoparklar, yürüyüş alanları, kamelyalar ve çocuk oyun alanları günün stresini atmaya yardımcı olacak. Tuana Evleri 1. Etap daireleri için Kent Konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr den ya da 0262 324 50 00 Alo Konut hattından detaylı bilgi alınabiliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!