Son abonelik kampanyası cuma günü başlıyor

7 Aralık´ta sona erecek kampanyada yine 6 taksit imkanı var

Tüm Kocaeli`nin doğalgaza kavuşması amacıyla bu yıl 40 trilyonluk yatırım çalışması gerçekleştiren İZGAZ`dan yılın son kampanyası. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin iştiraklerinden İZGAZ, yoğun talep ve abone olma fırsatı bulamayanlar için 2005 yılı içinde son kez taksitli doğalgaz abonelik kampanyası düzenliyor.

YİNE 6 TAKSİTLE
7 Ekim ile 7 Aralık tarihleri arasında geçerli olan yılın son kampanyasında fiyatlarda herhangi bir değişiklik olmayacak. Kampanya ile 360 milyon lira tutan abonelik bedeli, yine 60 YTL`lik dilimler halinde, 6 eşit taksitte ödenebilecek. Vatandaşlar İzmit Çınarlı ve Plaj Yolu`nda bulunan abonelik merkezlerinde abonelik işlemlerini yapabilecekler. Kampanya süresince İZGAZ Mobil Ekipleri de tekrar devreye sokularak diğer ilçe ve beldelerde abonelik işlemlerini gerçekleştirecek.

162 BİNE YÜKSELDİ
İZGAZ, 16 Mayıs-16 Ağustos 2005 tarihleri arasında düzenlenen yılın ilk taksitli doğalgaz abonelik kampanyasından da oldukça iyi bir sonuç elde etti. Yaklaşık 35 bin yeni abone yapan şirket, böylece abone sayısını 127 binden 162 bine yükseltti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!