Şoför ve muavinleri denetleyecek personele uygulamalı eğitim

Şehir içi trafik düzenlemelerini gerçekleştirecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı 50 personelin 4 haftalık eğitim programı tüm hızıyla sürüyor.

Önümüzdeki aylarda il genelindeki 5 bin sürücü ve muavini denetleyecek olan personel, bugün ilk uygulamalı eğitimini gerçekleştirdi. Trafik Şube Müdürlüğü`ne bağlı polisler, Büyükşehir personeline araç ve yaya trafiğinin yönlendirilmesi konusundaki tecrübelerini aktardı. Alemdar Caddesi ile Demiryolu Caddesi`nin kesiştiği noktada yapılan pratik eğitimin, çeşitli konularda önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.