Şirintepe Çamlık Mesaire Alanını yeniden canlandırdı

Büyükşehir, bakımsızlıktan dolayı kaderine terk edilen çamlık alanını yeniden canlandırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri  D-100 Karayolu çevre düzenleme çalışmalarından sonra şimdi de ilçe ve beldelerde yıllardır el değmemiş yeşil alanları yeniden düzenleyerek Kocaeli halkının hizmetine sunuyor.

30 BİN METRE KARE YEŞİL ALAN
Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Saraybahçe sınırlarındaki Şirintepe Mahallesinde bulunan 30 bin metre karelik çamlık alanını yeniden düzenledi. Şehir merkezinde olmasına rağmen yıllardır bakımsızlıktan dolayı içine girilemez durumda bulunan çamlıkta çamların büyük bir çoğunluğunun hastalıklı olduğu tespit edildi. Ziraat Mühendisleri ve Orman İşletmesi yetkililerinin tespit ettiği hastalıklı ağaçları keserek temizlik işine başlayan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha sonra diri bitkileri de biçerek alanı Kocaeli halkının dinlenebileceği bir mesire yeri haline getirdi.

BAKIMI YAPILMAMIŞ YEŞİL ALAN KALMAYACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri Kocaeli`ndeki tüm yeşil alanların bakımının tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını bildirdi.