Şeker´den kadınlara övgü

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Kandıra`da düzenlenen kermeste yapılan çalışmalara değindi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, AK Parti Kandıra Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermesin açılışına katıldı. Konuşmasında kadınların yaptığı çalışmalara değinen Şeker, “En büyük desteği ve gücü sizlerden alıyoruz” dedi.

“HER ALANDA ETKİN OLUN”
Turan Güneş Salonu´nda ilk kez düzenlenen kermese Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ile birlikte, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan, Tarım Kredi Kooperetifi Başkanı Hüdaverdi Bitik, muhtarlar, kadın kolları yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan, ilk düzenlenen kermesin önemini anlatırken, yeniden bu tür etkinliklere imza atacaklarını söyledi. Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk yaptığı konuşmada, kadın etkinliklerinin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Kadınımız her alanda daha etkin konuma gelecektir. Sizlerde öyle olun” dedi.

“GÜCÜMÜZÜ SİZE BORÇLUYUZ”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, AK Parti iktidarının en büyük gücü kadınlardan aldığını belirterek, “Sayın Başbakanımız onlara verdiği önemi, parti meclisinde kadın üye sayısını artırarak göstermiştir. Sizler bizim en büyük gücümüzü oluşturmaktasınız. Yaptığınız bu tür organizasyonlarla, imkanı olmayan insanlara eğitim bursu vermeniz, yoksulun yakacağını almanız, giyeceğini karşılamanız, karnını doyurmanız büyük bir seferberliktir. Bunların artarak devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. Büyükşehir Başkan Vekili İlyas Şeker Kandıra´da ilk kez bir kermesin yapılması için öncelik eden Fatma Bitik´e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın bir resmini armağan etti. Daha sonra topluma kermesin kurdelası kesildi.

ÖĞREN´E ZİYARET
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, kermes sonrası bir süre önce ameliyat olan Kandıra´nın CHP´li Belediye Başkanı Mustafa Öğren´i makamında ziyaret ederek, “geçmiş olsun” temennisinde bulundu. Görüşme sırasında Büyükşehir tarafından Kandıra´da yapılan çalışmalar da ele alındı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!