SEKAnın 3 no`lu Kağıt Makinesi bugün ihaleye çıkıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA İzmit İşletmesi IV. Kağıt Fabrikasındaki 3 no`lu Kağıt Makinesi ile yedek parça ve malzemeleri satışıyla ilgili ihale bugün (salı) gerçekleştirecek.

Saat 14.00`de başlayacak olan ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda yapılacak.

SEKA`nın Büyükşehir Belediyesi`ne devredilmesinden sonra, makineler ve hurdalarla ilgili başlatılan ihaleler devam ediyor.

Kağıt makinelerinin satışı ile ilgili ilk ihale olan IV. Kağıt Fabrikasında ki 3 No`lu Kağıt Makinesi ile yedek parça ve malzemeleri için bugün gerçekleştirilecek.

Makine için735 bin 667 YTL muhammen bedel belirlenirken,geçici teminatı da 22 bin 70 YTL. olarak tespit edildi.

8 Kasım 1961 tarihinde işletmeye alınan IV. Kâğıt Fabrikasındaki 3 no`lu Kâğıt Makinesi I. hamur yazı tabı kâğıdı üretebilecek durumda.