Saraybahçe´nin ihaleleri tamam

Büyükşehir Belediyesi, belde merkezindeki üst yapı sorununu ortadan kaldırmaya hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı İSU ve İZGAZ, Saraybahçe sınırları içerisindeki alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayınca, Fen İşleri Daire Başkanlığı devreye girdi. Hafta içinde gerçekleştirilen dört ayrı ihale ile, çalışma yapılan bölgelerin üst yapısı önümüzdeki günlerde tamamen yenilenecek.

11 CADDE, 20 SOKAK
Fen İşleri Daire Başkanlığının SEKA´daki binasında yapılan ihaleler, toplam 11 cadde ile 20 sokağı kapsıyor. İş bitim süresi, yer tesliminden sonra 10 ay. Çalışma yapılacak alan büyük olduğu için 4 ayrı ihale düzenlendi. EKA İnşaat ve Simge Mat firmaları bütün ihalelere teklif veren firmalar oldu. İhale kapsamındaki çeşitli bölgelerde granit ve andezit bordür, renkli ve kilitli parke, çeşitli bölgelerde baskı beton, bazı bölgelerde de asfalt kullanılacak. Ayrıca önemli caddelere dekoratif aydınlatma yapılacak, dekoratif çöp kovaları yerleştirilecek.

1 VE 2. ETAP
Alemdar, İstiklal, Leyla Atakan, Akça Camii Caddesi, Ulugazi, İkizliçeşme, Karabaş, 1. Kuruçeşme, 2. Kuruçeşme ve Aygün Sokak, Hisar Geçidinde üst yapının yenilenmesini hedefleyen birinci etap ihalesine iki firma katıldı. EKA İnşaat 3 milyon 71 bin, Simge Mat ise 3 milyon 466 bin YTL teklif verdi.
İnönü, Hürriyet ve Sadettin Yalım Caddesi ile Saray Yokuşunu kapsayan ikinci etap ihalesine de yine iki firma katıldı, Simge Mat 509 bin, EKA İnşaat ise 545 bin YTL teklif verdi.

3 VE 4. ETAP
Ankara, Sıra Kavaklar ve Hafız Binbaşı Caddesi, Hafız Selim Efendi, Süleymanpaşa, Asım Efendi, Müneccim Arif, Şehit Musa, Cebesoy, Köseoğlu, Belde, Rauf Orbay, Pertev Paşa, Mimar Sinan ve Devlet Hastanesi Sokakları içeren üçüncü etap ihalesine 5 firma katıldı. 2 milyon 261 bin YTL ile en düşük teklif Marmara İnşaattan gelirken, Doğan Nakliyat 2 milyon 671 bin, İstem Yapı 2 milyon 757 bin, EKA İnşaat 3 milyon 98 bin, Simge MAT ise 3 milyon 119 bin YTL teklif verdi.
Kemaliye (Bakırcılar) Caddesi, Mektep (Eski Hamam), Kemal Öz, Cami ve Tepecik Sokakları ilgilendiren ihalelerde ise teklifler şu şekilde geldi: İstem Yapı 638 bin, Doğan Nakliyat 727 bin, EKA İnşaat 745 bin YTL.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!