Sanayi Mahallesi´nde bayram var

Sanayi Mahallesi halkı, Başkan`a kahvaltı verip, teşekkür etti. İzmitin yıllardır hiç hizmet alamamış, en sorunlu, en sıkıntılı mahallesi olan Sanayi Mahallesinde bayram havası esiyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından alt ve üstyapısı tamamlanan mahalleli, düzenlediği kahvaltılı toplantı ile Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

MAHALLELİDEN BAŞKANA ÇİÇEK
Sanayi Mahallesinin hiç alt yapısı bulunmuyordu. İSU ekipleri alt yapıyı tamamladı, Fen İşleri de caddeleri pırıl pırıl hale getirdi. Onların yıllardır çektiği özlemi ve çileyi Büyükşehir Belediyesi bitirdi. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu çalışmalar mahalleyi bayram yerine çevirdi. Sanayi Mahalle Muhtarı Osman Çilingir, düzenlediği kahvaltılı toplantı ile birlikte Başkan Karaosmanoğlu´na yaptığı çalışmalar için teşekkür etti. Saraybahçe Belediye Başkanı Yenice´nin de katıldığı kutlama töreninde, Muhar Çilingir mahalle sakinleri adına Başkan Karaosmanoğlu´na ve Yeniceye çiçek verdi

YAPILANA SAHİP ÇIKIN
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, mahallelinin sevinci ve memnuniyeti karşısında duygulandı. Karaosmanoğlu,  “Türkiye önemli bir kalkınma hamlesi içinde. AK Parti hükümetiyle birlikte Türkiye´nin yüzü güldü. Paranın değeri neydi, ne oldu? Faizler neydi, ne oldu? Kocaeli´de biz ilke kararı aldık alt yapısı bitmeyen yerlere üst makyaj yapmayacağız. Böyle yola çıktık. 2 yılı geride bıraktık çevremiz, kentimiz, denizimiz bize gülümsemeye başladı. Bizim mühendisimiz, teknisyenimiz yabancı ülkelerinkinden daha zeki ve daha çalışkandır. Göreceksiniz yazın bir yere 10 yıl sonra İspanya´dan, Fransadan çok daha güzel kentler yapacağız. Yeterki yapılana sahip çıkın” dedi.

DANTEL BENZETMESİ
Kocaeli´ni dantel gibi işlediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gelen parayı çar çur etmedikleri için kimileri tarafından “Parayı kullanmıyorlar” diye eleştirildiklerini belirtti. Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice´de Sanayi Mahallesi´nin geçen yıla oranla çehresinin değiştiğini, çilesinin sona erdiğini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!