‘’Sanata, bilime, eğitime ve yatırıma daha çok yoğunlaşmalıyız’’

Başkan Karaosmanoğlu, STK’larla olan birlikteliğine sanat, eğitim ve esnafların temsilcileriyle devam ediyor. Karaosmanoğlu görüşmelerde, “Ülkemizin bir ve beraberliğine her kurum kendince katkı yapmalıdır” dedi.

‘’Sanata, bilime, eğitime ve yatırıma daha çok yoğunlaşmalıyız’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları ile olan birlikteliğine Türkan Dereli İlkokulu Müdürü Alper Yazıcı ve Okul Aile Birliğinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı ile üyeleri, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılığı Esnaf Odası Başkanı İsmail Cevikel ve yönetimlerini makamında ağırladı. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin her geçen gün geliştiği vurgusunu yapan Karaosmanoğlu, “Bu gelişimi devam ettirmenin tek koşulu ülkemizin sanata, bilime, ticarete, eğitime, yatırıma ve diğer önemli başlıklara yoğunlaşmaktır” dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Ülkemiz ve kentimiz güçlü ekonomik yapısı ve üretim kapasitesiyle, finansal alt yapı sistemiyle dünyada adeta bir yıldız gibi parladığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizin esnafını, tüccarını, sanayicisini, iş gücünü sağlayan kardeşlerimizi ve yatırım yapan tüm kurumlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Eğer güçlü Türkiye istiyorsak buna hizmet edecek her kurum ve kuruluşlar üzerine düşen görevi de yerine getirmek için çok çalışmalıdır” ifadelerini kullandı.

“ESNAF BİZİM ESNAFIMIZDIR”

Ülkemizde sanata ve sanatçıya sahip çıkmanın çok önemli olduğunu da vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemiz üzerinde oyun oynayanlara en güzel cevap, vatanımız için daha çok çalışarak olacaktır. Dış etkilere rağmen ülkemizin ekonomik göstergelerinin pozitif bir seyir izlemesini bu noktada kıymetli bulurken, kentimizdeki esnafımızın işlerine katkı sunacak organizasyonlara da destek vereceğiz. Esnafımız bizim esnafımızdır. Elimizden gelenin en iyisini yaparak taleplerine cevap vermek için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZIN BİLİM ETRAFINDA TOPLANMASINI İSTİYORUM”

Geleceğin donanımlı gençlerinin yetişmesinde gerek okulların gerekse uyumlu çalışan okul aile birliklerinin katkısının büyük olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir olarak okullarımıza çok önem veriyoruz. Ne yapıyorsak çocuklarımız ve gençlerimiz içindir. Fen laboratuvarı olmaya okullarımıza bu konuda destek vereceğiz. Çocuklarımızın bilim etrafından toplanan nesiller olmasını istiyoruz. Ahlak tabanında değerlerini bilen bir nesille Büyük Türkiye hedefine ulaşacağız” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’nun gerçekleştirdiği görüşmelerde yeni önerilerde tek tek ele alınmasının ardından sona erdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!