Ragıp Demirkol´da başladı, 4. Cadde´de başlayacak

Ortak kazı programının gündeminde Çayırova ve Şekerpınar´ın iki önemli caddesi var

Bir güzergah üzerindeki tüm alt ve üst yapı çalışmalarının tek bir elden gerçekleştirilmesini öngören, “bir caddenin anahtar teslimi yapımı” olarak tanımlanan ortak kazı programı, Çayırova`da da start aldı. Beldeyi Gebze`ye bağlayan, ancak zeminin toprak olması nedeniyle fazla kullanılamayan Ragıp Demirkol Caddesi, 3 ay sonra 24 metre genişliğinde harika bir bulvar haline gelecek.

NELER YAPILACAK?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin en önemli kazanımlarından biri olan ve startı geçtiğimiz ay Yeniköy Vatan Caddesi`yle verilen ortak kazı programı çerçevesinde, Çayırova Ragıp Demirkol Caddesi`nde önemli işler yapılacak. Çalışmalara start veren müteahhit firmaya bağlı ekipler, 3 kilometre uzunluğundaki caddede önce yağmur suyu, içme suyu, pis su, doğalgaz ve elektrik hatlarını döşeyecek. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra ise caddeye sıcak asfalt atıp, aydınlatma direklerini takacak. Ekipler şu anda Korkak Dere üzerinde menfez çalışmasını gerçekleştiriyor.

DOLAŞMADAN, DİREK ULAŞIM
Gebze`yi Çayırova`ya bağlayan en kısa yol konumundaki Ragıp Demirkol Caddesi`nde çalışmalar tamamlandığında, Gebze`deki bir vatandaş Çayırova`ya gitmek için dolaşmak zorunda kalmayacak, İbrahim Caddesi, Issık Göl üzerinden direk olarak beldeye ulaşabilecek. Ayrıca ağır tonajlı araçlar şehir merkezini kullanmadan Gebze`den Çayırova`ya çok kısa bir sürede gidebilecek.

4. CADDE`DE DE BAŞLAYACAK
Büyükşehir Belediyesi`nin ortak kazı programı çerçevesinde ihalesini yaptığı Şekerpınar 4. Cadde`de ise çalışmalar birkaç gün içinde start alacak. Gebze`yi Şekerpınar`a ve E-6 Karayolu`na bağlayan 4. Cadde de, tıpkı Ragıp Demirkol Caddesi gibi 24 metre genişliğinde güzel bir bulvar haline getirilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!