Pazar akşamı tüm yollar, buz salonuna çıkar

Türkiye Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Milli takımına ev sahipliği yapıyoruz

Türkiye ve Bulgaristan milli takımları, 18 yaş altı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3. grubuna yükselmek için kozlarını Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde paylaşacak. Kocaelili sporseverlerden destek bekleyen milli takımımızda, 13 tane Büyükşehir Kağıtsporlu hokeyci bulunuyor.

MİLLİ TAKIM TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR
Uluslar arası Buz Hokeyi Federasyonunun 2007 yılı faaliyet programında yer alan 18 yaş altı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası Çin´de yapılacak. Milli takımımız ile Bulgaristan milli takımı, bu şampiyonaya katılmak için ön eleme maçı oynayacak. Ön eleme maçını kazanan takım Çin vizesi alırken, maçı kaybeden takım ise şampiyonaya katılamayacak. Her iki takım içinde son derece önemli olan bu karşılaşma, 28 Ocak Pazar günü saat 19:00´da Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde oynanacak. Bu önemli karşılaşmada milli takımımızın taraftar desteğine ihtiyacı olacak. Karşılaşmanın öneminden dolayı ilimize verildiğini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, Pazar akşamı tüm Kocaelili spor severleri milli takımımızı desteklemeye davet etti.  

KARŞILAŞMA ÜCRETSİZ
Türkiye Buz Hokeyi 18 Yaş altı Milli takımında Büyükşehir Kağıtspor forması giyen 13 sporcu yer alıyor. Kocaelili sporculardan Savaş CanBurak Aktürk, Eray Atalı, Batın Kösemen, Cüneyt Baykan, Orkun Akarsu, Yiğit Sakızlı, Hüseyin Onurhan Kasnak, Mert Dalgıç, Rıza Özcan Elden, Serkan Gümüş, Duygucan Uzunalı, Armağan Doğan ve Yusuf Halil´in yer aldığı milli takım, Bulgaristan maçını kazanmak için spor severlerden destek bekliyor. Bu önemli maç için seyircilerden ücret alınmayacak, karşılaşmayı TRT canlı olarak yayınlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!