“Öğretmenin hakkı ödenmez”

Eğitimci olan Başkan Karaosmanoğlu`ndan öğretmenlere anlamlı mesaj

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy ve bir grup öğretmeni makamında kabul etti. Kendiside öğretmen olan Başkan Karaosmanoğlu, öğretmenlerin hakkını kimsenin ödeyemeyeceğini söyledi.

ANLAMLI ZİYARET
Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, öğretmenler Asuman Ayberk, Seyfettin Karamızrak, Uğur Keskin, Nezahat Büyüktombak, Selma Kayalı, İsmail Yılmaz, Nurhan Uçar ve Dilaver Dörtok, Başkan Karaosmanoğlu´na makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Gürsoy, öğretmenlerin temel hedefinin Atatürkçü, çağdaş, vatanınını ve milletini seven, terörden, satanizmden uzak, temiz ahlaklı bireyler yetiştirmlek olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesinin eğitime her zaman destek verdiğini anlatan ve bunun için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür eden Gürsoy, “Öğretmene sahip çıkmak, ülke geleceğinin teminatıdır” dedi.

KUTSAL BİR MESLEK
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, toplum içindeki en kutsal görevin öğretmenlik olduğunu, bu duyguyu yaşayanın anlayabileceğini belirtti. “Ağaç yaş iken eğilir” sözünü hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler bu toplumda bireylerin yönlenmesini, ülke ve millet yararına, zararlı alışkanlıklardan uzak, araştıran ve soruşturan kişiler olarak yetişmesini sağlayan kişilersiniz. Öğretmenin hakkını kimse ödeyemez. Ülkemizin kalkınmasında öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Bu meslek fedakarlık isteyen, sevgi ile yapılabilen bir meslektir” dedi. Konuşmaların ardından Gürsey Başkan Karaosmanoğlu´na saat kulesi hediye etti. Karaosmanoğlu ise öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!