Numaratajcılara seminer

Büyükşehir il genelindeki numarataj çalışmalarına ilk kez katılacak personelini eğitime aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 162 bin binada sürdürdüğü numarataj çalışmalarına ilk kez katılacak personeli için eğitim semineri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi´nde gerçekleştirilen semineri Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü´nden Berrin Demirci verdi. Semineri numarataj çalışmalarına önümüzdeki günlerde katılacak olan 20 kişi izledi.

KOCAELİ NUMARALANIYOR
Berrin Demirci, seminerde adrese dayalı nüfus kayıt sisteminin birinci aşaması olan numaralama konusundaki yönetmelikle ilgili bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi´nin 44 belediyedeki numaralandırma çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Demirci, “Şimdiye kadar Kocaeli genelinde yapılan alan çalışması gerçekten son derece verimli oldu. Bu alan çalışmaları harita üzerinden işaretleme yöntemi ile yapılarak kadastro çalışmalarındaki alt yapıyı oluşturuyor” dedi.