Muhtarlardan Karaosmanoğlu`na ziyaret

Kocaeli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şişman ve Yönetim Kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu ziyaret etti...

Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı İsmail Şişman, Teşkilat Başkanı Cumhur Karakadılar, Teşkilat Başkan Yardımcısı Yusuf Karaaslan, Genel Sekreter Mustafa Erkar, Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Demir, Muhasip İsmail Kamış, Basın Sözcüsü Adnan Uysal, Başkan Yardımcıları Mustafa Nemli, Selvet Tuğralı ve Mustafa Mut, Danışma Kurulu üyeleri Recep Karaosmanoğlu, Kenan Fidan, Şaban Çalık, Metin İriç, Şuayip Muti, Adem Demir, Tevfik Akın, Celal Akar, Orhan Açıkgöz, Ferit Karaaslan ve Tuncay Aşkın`ı Encümen Salonu`nda kabul eden başkan İbrahim Karaosmanoğlu, yeni yönetim kurulunu kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı İsmail Şişman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olunması ardından muhtarların çeşitli sorunlarla karşı karşıya kaldığını ve bu sorunların giderilmesi için yeni çıkan Belediyeler Kanununun çok iyi anlatılması ve anlaşılması gerektiğini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da muhtarlarla birlikte el ele vererek sorunların aşılacağını belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!