Misafirhaneden otel konforuna

Eski adıyla Seka misafirhanesi yeni adıyla Seka Park Otel, müşterilerine kaliteli hizmet vermeye başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm çalışanları ve mal varlığı ile kendisine devredilen Seka İzmit İşletmesi`nin misafirhanesini baştan aşağıya yeniledi. Yeni adı ve yüzüyle Kocaelililer`e hizmet vermeye başlayan Seka Park Otel, yerli ve yabancı konuklarla dolup taşıyor.

DOLULUK ORANI YÜZDE 95
Seka arazisinin sahil kesiminde yer alan otel, kısa bir süre önce açılmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Her türlü konfora sahip bulunan otelde doluluk oranı yüzde 95`i geçti. Temizliği, servisi, yemek kalitesi ve odaların güzelliği ile dikkat çeken, özelleştirilen Otel Altınnal`ın tecrübeli personelinin görev yaptığı Seka Park Otel`i daha çok yabancılar tercih ediyor.

YOK YOK
85 yatak kapasiteli otelde 30 adet çift, 5`er adet tek, French ve suite oda bulunuyor. Konferans ve VIP salonu ile önemli konuk ve toplantılara da ev sahipliği yapabilen otelde kablosuz internet, odalarda ise standart olarak split klima, uydu kanalları bağlantılı televizyon, mini bar mevcut. Seka Park Oteli`nde kalmak isteyenler tek kişilik odaya 70, çift ve french odaya 95, suite odaya ise 160 YTL ödüyor.

500 KİŞİLİK SALON GELİYOR
Sade ama etkileyici logosuyla da dikkat çeken otelin tek eksiği çevre düzenlemesi. Bu çalışmaların tamamlanmasından sonra daha da albenili hale gelecek olan Seka Park Otel, kır düğünlerine ev sahipliği yapabilecek. 500 kişilik düğün salonu projesinin ise mayıs ayında faaliyete geçirilmesi hedefleniyor.

HEDEF 3 YILDIZ
Görünümü, imkanları ve verilen hizmeti baştan sona değişen Seka Park Otel, şimdi yıldız peşinde. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Seka`nın eski misafirhanesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı`na başvuruda bulundu. Otelin kısa zamanda 3 yıldız alabilmek için hazırlık ve girişimlerini tamamlaması, büyük bir başarı olarak gösteriliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!