Minik karateciler göz dolduruyor

Tarih: 6 Mayıs, 2011

Karate branşında alt yapıya gerekli önemi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, minik karatecileri alt yapısında yetiştirmeye devam ediyor. İdmanlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Olimpik Buz Pateni Karate Salonu’nda antrenörleri Timur Doğan ve Mesut Kolaylı nezaretinde sürdüren minikler performanslarıyla kendilerini izlemeye gelen velileri kendilerini hayran bırakıyor.

ÇELEBİ İDMANLARI KAÇIRMIYOR

Karate idmanlarını sık sık takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Karate branş sorumlusu Ahmet Çelebi minik sporcuların eksiklikleriyle yakından ilgileniyor. Çelebi, karate branşında alt yapıya çok önem verdiklerini ve bu salondan geleceğin milli sporcularını çıkaracaklarına inandıklarını söyledi. Çelebi, “Amacımız kulübümüzü Karate branşında her geçen gün daha da yüksek noktalara taşımaktır” dedi.