MHP İl Yönetiminden Başkana ziyaret

MHP İl Kongresi sonrasında Ruhi Çavdar başkanlığında oluşan yeni yönetim, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti.

MHP İl Kongresi sonrasında Ruhi Çavdar başkanlığında oluşan yeni yönetim, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret etti. MHP İl Başkanı Ruhi Çavdar, yeni yönetimle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin yaptığı çalışmaları değerlendirmek için söz konusu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

TENKİTLERLE KOCAELİ´NİN KAZANMALI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu da Çavdar ve yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Siyasi partilerden eleştirilerin yapıcı ve yol gösterici olması gerektiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu; “Demokrasilerde siyasi partiler vazgeçilmezdir. O yüzden her siyasi parti demokratik ortamlarda faaliyetlerini gerçekleştirecektir. Seçimle iş başına gelen bizler de onların fikirlerinden istifade etmeliyiz. Bütün siyasi partilerden beklediğimiz yapıcı muhalefet. Bizi hep tenkit etsinler, hep olumlu tenkit etsinler, yani edilen tenkitten Kocaeli bir şey kazansın. Birbirimize yaptığımız tenkitlerle Kocaeli´nin kazanımı artmalı” diye konuştu.

KÖRÜ KÖRÜNE MUHALEFET YOK
Çavdar da Kocaeli´nde yaşayan biri olarak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu´nun yaptığı olumlu icraatları taktir etmek ve kamuoyuna bunları yansıtmak zorunda olduklarını söyledi. MHP İl Başkanı  Çavdar; “Yapılan iyi ve olumlu işleri alkışladığımız gibi, yanlışları da acımasız bir şekilde eleştiririz. Yaptığınız işleri gerek basından takip edip gerekse yerinde görüyoruz. Kocaeli için yapılacak her türlü olumlu icraatlarınızın hep yanınızda oluruz. Olumlu icraatlarınızın yanınızdayız. Parti yapımızda körü körüne muhalefet gibi bir olgu yoktur” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!