Masa tenisçiler,ilk yarı hedefini yakaladı

Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi Takımı, Adana`da oynadığı 2 karşılaşmayı da kazanarak ilk devreyi mutlu kapadı

Türkiye Masa Tenisi Bayanlar Süper Liginde ilimizi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Adana´da oynadığı iki karşılaşmayı kazandı. Kağıtspor böylece ilk yarıyı 4. sırada tamamladı.

2 MAÇI DA 5-0 KAZANDILAR

Adana Menderes Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda Emel Gönüllü, Emine Öztürk, Hilal Yamak ve Tunay Coşkun isimlerinden oluşan kadrosuyla mücadele eden temsilcimiz, ilk maçında Bursa Nilüfer ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz, temposunu hiç düşürmeden karşılaşmayı 5-0 kazanmasını bildi. Kağıtsporlu bayanlar, Adana´da yapılan ikinci gün müsabakasında ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Bu karşılaşmaya da hızlı başlayan Kağıtspor, 5-0´lık net bir skora daha imza atarak hanesine 2 puan daha yazdırdı. İlk yarıda oynadığı 11 karşılaşmada 7 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Büyükşehir Kağıtspor, 18 puanla 4. sırada yer aldı.

7 TAKIM İLK 6 İÇİN MÜCADELE VERİYOR

İlk yarısını tüm maçlarını kazanan Adana Çukurova takımı lider tamamlarken, bir tek Adana Çukurova´ya yenilen Fenerbahçe ise 21 puanla 2. sırada yer aldı. 20 puanla 3. sırada yer alan Anadolu Üniversitesi Eskişehir´i, 18 puanla temsilcimiz Büyükşehir Kağıtspor izledi. Ligde Bursa Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Tunç Siperi ve İzmir DSİ takımları 17 puanla 5, 6 ve 7. sıraları paylaşan takımlar oldu. 12 takımın yer aldığı Masa Tenisi Bayanlar Süper Ligini ilk 6 sırada tamamlayan takımlar, ülkemizi  Nanc Davis adı verilen Avrupa Kupalarında temsil edecek. 

2. YARI ŞUBAT´TA BAŞLAYACAK

Ligin ikinci yarısına Şubat ayının ilk haftası start verilecek. Yine 4 etap halinde oynanacak olan müsabakaların ilk ayağında Adana Çukurova, Fenerbahçe ve Bursa Büyükşehir Belediyesi takımları ile karşılaşacak olan Büyükşehir Kağıtspor, bu önemli karşılaşmaları en az puan kaybı ile atlatmak için mücadele verecek. İlk yarının ardından Kurban Bayramı nedeniyle çalışmalarına ara veren Kağıtspor, bayram sonrası 2. yarı hazırlıklarına başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!