Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği ilimizde toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin üyesi olduğu Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, 28 Eylül 2004 Salı günü saat 14.00`te İzmit`te yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin üyesi olduğu Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, 28 Eylül 2004 Salı günü saat 14.00`te İzmit`te yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR EV SAHİBİ

9 ayrı şehir belediyesinden oluşan birlik yönetim kurulunda 18 kişi bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde, birlik encümen üyeleri Büyükşehir Belediyesi`nin çalışmalarını yerinde görmek üzere sabah saatlerinde inceleme gezisinde bulunacak.

PROJELERİ İNCELEYECEKLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın başkanlığını yaptığı birlik encümen üyeleri ilk olarak saat 10.00`da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne gelerek, başkan Karaosmanoğlu`nu ziyaret edecek. Ziyaretin ardından Karaosmanoğlu ile birlikte birlik encümen üyeleri, Büyükşehir Belediyesi`nin proje ve hizmetlerini yerinde inceleyecek. Öğle yemeğinin ardından saat 14.00`te birlik encümen toplantısı başlayacak.

BAZI GÜNDEM MADDELERİ

Encümen toplantısında görüşülecek gündem maddelerinin bazıları ise şöyle: Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Ortak Kurulu`na birlik encümeninden 2 üyenin seçimi, Belediye Gelirleri Yasa tasarısı Taslağının görüşülmesi, birlik olarak hazırlanacak görüşlerin İçişleri Bakanlığına sunulması, birlik başkan ve encümen üyelerinin Ankara ziyareti konusunun görüşülmesi, ekim veya kasım ayında büyükşehir belediyelerine yönelik bir eğitim toplantısı yapılması.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!