Köylere yeni yollar

Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Kandıranın iki köyünde yollar açıyor

Köy Hizmetleri personel ve araç gerecinin Büyükşehir Belediyesi´ne devrinden sonra köylerin tüm ihtiyaçlarını birer birer gidermeye başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu anlayışla yeni yolların yapımına devam ediyor. Ekipler çalışmalarını, İzmit ve Kandıra´daki birer köyde yoğunlaştırmış durumda.

ÇAVUŞLU VE DÜĞMECİLER
Geçen yıl 2 bin km köy yolunda asfalt yama çalışması gerçekleştiren, bu yıl ise eksik kalan bölgelerde yama bazı bölgelerde de sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da yeni yollar açıyor. Norm kadro düzenlemeleri nedeniyle çalışmalarını artık Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü bünyesinde yürüten ekipler, Merkeze bağlı Çavuşlu ve Kandıra´ya bağlı Düğmeciler grup köyleri güzergahında çalışıyor. Her iki köyde toplam 2 kilometrelik yeni yol açma çalışması yürüten ekipler, zemine stabilize malzeme seriyor. Dev silindirler ise malzemeyi yola yayıyor ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.