Köye Hizmet ve İtfaiye yarı finalde

Büyükşehir Belediyesi futbol turnuvasında, yarı final vizesi alan son iki takımda belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve İştiraklerin katıldığı futbol turnuvasında oynanan çeyrek final müsabakalarında rakiplerini eleyen, Köye Hizmet ve İtfaiye Müdürlüğü takımları yarı finale yükseldi.

KÖYE HİZMET TAKİMİ SON PENALTIDA GÜLDÜ
Turnuvanın çeyrek finalinin son iki maçı önceki akşam Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanan müsabakalarla sonuçlandı. İlk karşılaşma İZAYDAŞ ile Köye Hizmet takımları arasında oynandı. Bu karşılaşma izleyenlere büyük heyecan yarattı. Maça hızlı başlayan İZAYDAŞ takımı durumu 3-0 lehine getirdi, bu dakikadan itibaren dengeyi sağlayan Köye Hizmet takımı, üst üste attığı gollerle 4-3 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru İZAYDAŞ takımı skoru 4-4 yaptı ve karşılaşmayı uzatmalara götürdü. Komitenin belirlediği kural gereği, uzatma dakikaları oynanmadan seri penaltı atışlarına geçildi. Her iki takımında 5 oyuncusunun penaltı atışlarını gole çevirmesiyle skor 9-9 oldu. Karşılaşmanın hakemi Selim Akan, birer seri penaltı atışlarına önce, 6. oyuncu olan kalecilerin başlaması gerektiğini belirtti. Köye Hizmet takımının tecrübeli kalecisi Sefer Şenol penaltı atışını gole çevirdi. İZAYDAŞ kalecisi Recep Ermiş´in kullandığı penaltı atışını kurtaran Sefer Şenol, takımını yarı finale taşıyan isim oldu.


 
YARI FİNALLER BU AKŞAM
Çeyrek final müsabakalarının son karşılaşması ise, İtfaiye Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor takımları arasında oynandı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynayan İtfaiye Müdürlüğü, karşılaşmayı 8-3 yenerek yarı final vizesini alan son takım oldu. Bu karşılaşmanın ardından yarı finalde karşılaşacak takımlar için kura çekimi yapıldı. Kura çekilişi sonrasında, 3 Temmuz Pazartesi akşamı İSU ile Fuar Müdürlüğü takımlarının saat 19:00´da, İtfaiye ile Köye Hizmet takımlarının da saat 20:00´de finale çıkmak için mücadele edecekleri açıklandı. Final müsabakası ile 3. lük maçı, 5 Temmuz Çarşamba akşamı Tutku Çim Halı tesislerinde, 18:00 ile 20:00 saatleri arasında oynanacak. Başkan Karaosmanoğlu´nun da izlemesi beklenen final karşılaşmaları sonrasında, takım ve sporculara çeşitli ödüller verilecek.


 
KÖYE HİZMET 10 – İZAYDAŞ 9
Yer: Tutku Çim Halı
Hakem: Selim Akan
KÖYE HİZMET :  Sefer Şenol *****, Sabit Dalca **** Hihat Zihni ****, Dursun Ali Ay *****, Çetin Kara ****, Adnan Şentürk *** (Hakan Sayın ***) 
İZAYDAŞ :  Nebi Kılıç ** (Recep Ermiş **), Olcay Danacı ****, Halit Şahin ****, Oğuzhan Murtazaoğlu ****, Önder Korkmaz *** (Adil Yavuzoğan ***), Fahri Denli ****
Goller : Dursun Ali Ay 4, Halit Şahin 3, Nihat Zihni 2, Fahri Denli 2, Oğuzhan Murtazaoğlu 2, Olayca Danacı, Adil Yavuzdoğan, Sabit Dalca, Çetin Kara, Hakan Sayın, Sefer Şenol
Sarı Kart : Dursun Ali Ay, Oğuzhan Murtazaoğlu

Bizi;
sosyal medyada takip edin!