Körfez´e yeni çocuk oyun grupları

Büyükşehir, ilçenin 5 ayrı mahallesine 9 oyun grubu monte etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli`nin tüm çocuklarına çocuk olmanın hak ve avantajlarını yaşatmakta kararlı. Bu anlayışla 300 köye 300 oyun grubu projesine start veren Büyükşehir, bir yandan da ilçe ve beldelerdeki eksikleri gideriyor.

ÇOCUKLAR BAYRAM ETTİ
Havaların ısınmasıyla monte işlemlerine yeniden başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, geçen hafta Körfez ilçesi`ndeydi. Ekipler, Mimar Sinan Mahallesi`ne 4, Hacı Osman Mahallesi`ne 2, Yeniyalı, Fatih ve Atalar Mahallesi`ne de 1`er adet olmak üzere toplam 9 adet oyun grubunu monte etti. Henüz çevre düzenleme ve betonlama işlemi tamamlanmamasına rağmen, oyun grupları kurulduğu ilk dakikalardan itibaren çocukların akınına uğradı. Miniklerin yoğun ilgisi, çalışmanın önemini ve bölgedeki eksikliği de gözler önüne serdi.

HER YER RENKLENECEK
Çocuk oyun gruplarıyla her ilçeyi, her beldeyi ve her köyü renklendireceklerini ifade eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarına kadar çalışmaların önemli bir kısmını tamamlayacaklarını dile getirdi.