Körfez´e sahil sözü

Karaosmanoğlu, vatandaşlarla sohbet edip, çalışmaları anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlçesi Avcılar ve Atıcılar Derneği`nde vatandaşlarla sohbet edip, sorunları dinledi. Yapılan çalışmaları anlatan Başkan Karaosmanoğlu, Körfez İlçesi`nin sahil düzenlemelerini yapacaklarını söyledi.

VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ
Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan ile birlikte ilçede çeşitli yerleri gezen Başkan Karaosmanoğlu, Avcılar ve Atıcılar Derneği`ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Dernek Başkanı Sedat Gümüşel, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katıldığı sohbet toplantısında ilçede yaşanan sıkıntılar dile getirildi. Vatandaşlar, deniz kenarında olmalarına rağmen denize hasret yaşadıklarını dile getirdi.

SAHİL YAPILACAK
Başkan Karaosmanoğlu, bu güne kadar hiçbir ilçe ve beldeyi birbirinden ayırt etmeden hizmet verdiklerini söyledi. 2006 yılının yatırım yılı olacağını belirten Karaosmanoğlu, “Körfez ilçemizin çilesi büyük. Denizle iç içe ama denize hasret yaşadığınızı biliyorum. İlk olarak Tütünçiftlik ve Yarımca`nın sahilleri düzenlenerek, sizlerin deniz ile buluşması sağlanacak. Sadece bununla kalmıyoruz. İşte kültür faaliyeti adına çok kapsamlı binalarımızdan birinin temelini attık. Bu yıl içinde bu tür hizmetlerimiz artacak devam edecek. İlçenin sınırları içinden geçen dere yatakları ıslah ediliyor, içme suyu hattı yenileniyor. İzgaz doğalgaz çalışmalarını sürdürüyor. Biz sizleri unutmayız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!