Kocaeli fotoğraflarla anlatılacak

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocaeli`ni uluslar arası arenada tanıtmak amacıyla fotoğraf yarışması

Büyükşehir Belediyesi, “Dört mevsim Kocaeli” adı altında fotoğraf yarışması düzenliyor

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocaeli`ni uluslar arası arenada tanıtmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor. “Dört mevsim Kocaeli” adı altında gerçekleştirilecek olan fotoğraf yarışmasına, herkes katılabilecek.

Kısa adı KASK olan Kocaeli Fotoğraf Sanatçılar Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan yarışmaya, amatör fotoğrafçıların yanı sıra, uluslar arası arenada isim yapmış fotoğrafçılarda davet edilecek. Kocaeli`nin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak, doğal güzelliklerini fotoğraflarla ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenecek olan yarışma, herkese açık olacak. Her fotoğrafçının birden fazla eserle katılabileceği yarışmanın şartnamesi hazırlandığı, kısa sürede kamuoyuna sunulacağı ifade edildi. Yarışmaya katılacak olan bütün eserlerin düzenlenecek olan bir sergide halkın beğenisine sunulacak. Yarışmaya katılacak olan fotoğraflardan oluşturulacak olan kitap ise, Kocaeli`nin tanıtımı amacıyla Türkiye`nin yurt dışı temsilciliklerine, turizm derneklerine, Türkiye`de bulunan büyük elçilik ve konsolosluklara gönderilecek.

Belediye yetkilileri ve profesyonel fotoğrafçılardan oluşacak jüri tarafından değerlendirilecek olan eserlerden dereceye girecek olanlara verilecek olan ödül miktarı, daha, hazırlanan şartname ile kamuoyuna açıklanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!