KO-MEK´te sınav heyecanı

Körfez Kurs Merkezi`nde temel eğitimini tamamlayan kursiyerler 3 ay boyunca öğrendikleri bilgilerden sınava girdi

KO-MEK eğitim çalışmalarına 21 kurs merkezinde açtığı branşlarla devam ediyor. Kayıtların devam ettiği kurs merkezlerinde şimdi de sınav heyecanı yaşanıyor.

SINAVA GİRİYORLAR
KO-MEK, Körfez kurs merkezinde temel eğitimini tamamlayan mefruşat branşı kursiyerleri bugüne kadar öğrendiklerinden sınava alındı. Oluşturulan iki ayrı grupta toplam kırk kursiyer usta öğretici Azize Yağmur tarafından temel düzeyde üç ay boyunca eğitime tabi tutuldu. Kursiyerler yapılan sınav sonrasında başarılı olurlarsa, ilerlemiş seviyede derslere devam edecek. Kursiyerlere temel konuların yanında, Nevresim Takımı, Amerikan Servisi ve Nişan Takımı yapımı öğretildi. Sınava komisyon üyesi olarak katılan usta öğreticiler Neşe Vural ve Nilgün Şar kursiyerlerin üç ay boyunca yaptıkları işleri tek tek inceleyerek değerlendirmeye aldı.

EĞİTİMCİLERDEN TAM NOT
Yapılan ürünleri çok beğenen komisyon üyeleri, kursiyerlerin ikinci kademede alacakları eğitimle ustalaşacaklarını ve çok daha güzel işler ortaya çıkaracaklarına inandıklarını söyledi. KO-MEK´ten aldıkları eğitimle el becerilerini geliştiren kursiyerler “Yaptığımız ürünlerle aile bütçemize katkı sağlıyoruz. Büyük paralar ödenerek satın alınan takımları, kursta öğrendiğimiz bilgilerle ucuza getiriyoruz” şeklinde konuştu. Kursiyerler ikinci kademede usta öğretici Azize Yağmur ile derslere devam edecek. Yağmur ikinci kademede, konuların daha detaylı işleneceğini bu nedenle kursiyerlerin el becerilerinin daha da artacağını ifade etti.

Körfez KO-MEK kurs merkezinde temel düzeyde eğitim alan kursiyerler ikinci kademede Salon Takımları, Dekoratif Örtüler, Yatak Örtüsü,Pike Takımı, Banyo ve Mutfak Takımlarının yanında mefruşat branşıyla ilgili yeni teknikleri  öğrenecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!