KO-MEK´den muhteşem kutlama

Kuruluşunun ikinci yılı nedeniyle bir sürü etkinlik yapıp, kursiyerler arasında turnuvalar düzenleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursu KO-MEK, kuruluşunun ikinci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinliklere hazırlanıyor. Ünü ülke sınırlarını aşan KO-MEK, eski ve yeni kursiyerleri kaynaştırma adına futbol, masa tenisi ve satranç turnuvası düzenleyecek.

SERGİLER AÇILACAK
Vatandaşlara ücretsiz olarak mesleki ve sanat eğitim vererek, öz güvenlerini kazandıran, vasıfsız eleman olmaktan çıkarıp, vasıflı bireylere dönüştüren KO-MEK, ikinci yılını dolduruyor. Çeşitli etkinlikler hazırlayan KO-MEK kursiyerleri, yaptıkları ile kentin muhtelif yerlerinde sergiler düzenleyecek. Kursiyerler bu sergilerde hünerlerini gösterip, öğrendikelirini tanıtma fırsatı bulacak.

FUTBOL TURNUVASI BİLE VAR
Sadece öğrendiklerini sergilemekle yetinmeyecek olan KO-MEK kursiyerleri, futbol turnuvası bile düzenleyecek. Eski ve yeni kursiyerlerin tanışıp, kaynaşmasını hedefleyen bu organizasyona çok sayıda insanın katılması bekleniyor. Kursu bitirmiş olanlar da etkinliklere katılabilecek. Bugüne kadar 28 bin kişinin KO-MEK´e müracaat ettiği göz önünde bulundurulursa, futbol turnuvasının oldukça fazla takımdan oluşması hedefleniyor.

FARKLI TURNUVALAR
KO-MEK kursiyerleri düzenlenen etkinlikler sergi ve futbolla sınırlı kalmıyor. Kursiyerler masa tenisi, satranç dallarında da yarışabilecek. Katılmak isteyenlerin takım listelerini 25 Aralık tarihine kadar bağlı bulundukları kurs merkezine bildirmeleri gerekiyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!