KO-MEK sergileri sokağa taştı

KO-MEK Gebze ve Dilovası sergilerine vatandaş akın etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Meslek Edindirme Kursları`nın yol sonu sergileri artık salonlara sığmıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kısa adı KO-MEK olan Kocaeli Meslek Edindirme Kursları´nın yol sonu sergileri artık salonlara sığmıyor. Gebze Yenimahalle ve Dilovası´nda açılan kurslara vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Yenimahalle´de açılan sergi, yoğun ilgi nedeniyle Fatih Caddesi´ne taştı.

GEBZE ÖRNEK OLACAK
Gebze Yenimahalle´de düzenlenen sergiye vatandaşların büyük ilgi göstermesi üzerine, salon sergicilere dar geldi. Fatih Caddesi üzerine kurulmak zorunda kalan serginin açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçede altyapı sorununu gidermek için büyük bir çalışma yaptıklarını söyledi. İlçede telefon, elektrik gibi tüm hatları yeraltına aldıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, “Sabredin, çile bitince hep birlikte bu kentin sefasını süreceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanları ile birlikte,70 yaşındaki Müzeyyen Büyükçakır serginin açılışını yaptı. Kurs merkezinde 7 ayrı branşta 409 kursiyer, eğitim gördü.

DİLOVASI´NDA İLGİ BÜYÜKTÜ
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Dilovası´nda düzenlenen sergiye katıldı. Sergide konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası´na sahip çıktıklarını belirterek, “Burası bizim kentimiz. Dilovası´nın sorunlarını çözmek için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Kimse merak etmesin, burası yaşanabilecek bir yer haline gelecek” müjdesi verdi. Bazı gençlerin yapılan çöp deponi alanı konusundaki sorusunu cevaplayan Karaosmanoğlu, “Çöp deponi alanı çok modern bir yer olacak. Amerika´da Avrupa´da kent merkezlerinde bunlardan var. Kimse merak etmesin her türlü önlem alınacak” açıklamasını yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman ise Büyükşehir Belediyesinin kendilerine yönelik hizmetlerine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ise çalışmalar hakkında bilgi verdi. Halk oyunları gösterisinden sonra serginin açılışı yapıldı.  KO-MEK Dilovası kurs merkezinde 9 farklı branşta, 801 kursiyer eğitim alırken, 236 kursiyerde mezun oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!