Kent Konut´a Genel Müdür

Büyükşehir Belediyesi, 20 bin konutluk hamle başlattığı şirkete atama yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 20 bin dev konut hamlesi için kurduğu Kent konut A.Ş´ye Genel Müdür atadı. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve inşaat konusunda bir çok deneyimi bulunan İnşaat Mühendisi Mustafa Bayraktar, şirkete Genel Müdür oldu.

DEV KONUT HAMLESİ
Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelindeki konut sıkıntısına çözüm bulmak ve dar gelirli insanları ev sahibi yapmak amacıyla 20 bin konutluk dev projeyi hayata geçirmek üzere Kent Konut A.Ş´yi kurdu. Kentin yaşanabilir bir yer haline gelmesi için Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını da Kent Konut A.Ş´ye veren Büyükşehir Belediyesi, görevi ve sorumlulukları ağır olan şirketin yükünü oldukça artırdı. Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir çalışma temposuna giren ve başlattığı konut hamlesi ile Kocaeli´nin gelecekteki istikbalini elinde bulunduran şirkete Genel Müdür atama çalışmalarını sonuçlandırdı.

DENEYİMLİ MÜDÜR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin deneyimli Genel Müdür bulma çalışmaları sonuçlandı. Sarıyer Belediyesi´nde Fen İşleri, Makine İkmal, Park Bahçeler, Temizlik İşleri, belediyeye bağlı işletmeler, Bilgi İşlem ve APK birimlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Bayraktar, Kent Konut A.Ş´ye Genel Müdür olarak atandı. Bu görevi vekaleten yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Yol Koordinatörü Hasan Güzel ise aslı görevine döndü. Şirkette Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Karadağ ise aynı görevini sürdürecek.

MUSTAFA BAYRAKTAR KİMDİR?
İstanbul Sarıyer´de 1966 yılında doğan Mustafa Bayraktar, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği´nden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında çalışan Bayraktar, vatani görevini Kıbrıs´ta yerine getirdi. 1997 yılında KİPTAŞ A.Ş´de göreve başlayan Mustafa Bayraktar 7 yıllık süre içinde 8 bin konut, çok sayıda villa, cami, okul, kreş, çarşı, mahalle konağı, çevre düzenlemesi projelerine imza attı. 4 bin konutun teknik uygulama sorumluluğunu üstlendi. 2004 yılından beri Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdüren Bayraktar, vizyonunu kentleşme olgusu üzerine kurdu. Bayraktar evli ve bir çocuk babası.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!