Kent derbisi Büyükşehir Kağıtspor´un

Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Liginin ilk karşılaşmasında Büyükşehir Kağıtspor, Karamürsel İdman Yurdu`nu 3-0 yendi

İlimizi Voleybol Bayanlar 3. Ligi B grubunda temsil eden takımlarımızdan Büyükşehir Kağıtspor ile Karamürsel İdmanyurdu, ilk maçlarında karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun da izlediği karşılaşmada gülen taraf Büyükşehir Kağıtspor oldu.

İLGİ BÜYÜKTÜ
Deplasmanlı Voleybol Bayanlar 3. Ligi,  2006-2007 sezonuna hafta sonu oynanan karşılaşmalarla merhaba dedi. B grubunun ilk maçında ilimizin iki temsilcisi karşılaştı. Şampiyon Hasan Gemci Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı çok sayıda sporsever izledi. Maça iyi başlayan Büyükşehir Kağıtspor ilk seti 25-14 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinin hemen başlarında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, salona gelerek, sporculara sürpriz yaptı. Her iki takımında aldığı sayılara alkışla karşılık veren Başkan Karaosmanoğlu, karşılaşmayı büyük bir dikkatle izledi.

BÜYÜKŞEHİR SON SETTE ZORLANDI
Karşılaşmanın ikinci seti de Büyükşehir Kağıtspor´un 25-15 üstünlüğü ile geçildi. Üçüncü sete de iyi bir başlangıç yapan Büyükşehir Kağıtspor, 23. sayıdan sonra bir türlü istediği sayıyı alamadı. Bu dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan Karamürsel İdman Yurdu, aradaki farkı 24-22´ye kadar indirdi. Ancak Büyükşehir Kağıtsporlu Voleybolcuların son hamlesi ile kazandığı sayı maçın skorunu tayin etti. Karşılaşma sonrasında sahaya inen Başkan Karaosmanoğlu, her iki takımın sporcularını tek tek kutladı.

SIRADA ANKARA NUMUNE ÖZCAN VAR
Sezona 2. lig hedefiyle başlayan Büyükşehir Kağıtspor, ikinci karşılaşmasında Ankara Numune Özcan Takımı ile karşılaşacak. Maç 19 Kasım Pazar günü Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda yapılacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 16:00. 

Büyükşehir Kağıtspor: 3 – Karamürsel İdman Yurdu: 0

Salon: Şampiyon Hasan Gemici

Büyükşehir Kağıtspor: Duygu ****, Elif ****, Merve ****, İrem ****, Biner ****, Kübra Kuzu ****, Kübra Türker ****, Hande ****

Karamürsel İdman Yurdu: Gülşah ***, Pınar ***, Nazlı ***, Sinem ***, Gizem Söğüt ***, Gizem Öğüt ***, Sedef ***, Yeliz ***

Setler: 25-14, 25-15, 25-22
Süre:  59 dakika (24, 22, 23)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!