Kaymak için yürümek yeterli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisleri, 7` den 70` e herkese hizmet vermeye devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yürümeyi bilen herkese buz pateni öğretmekte kararlı. Büyükşehirli antrenörler, 3 yaşındaki minikleri bile buzda kaydırmayı başarıyor.

MİNİKLERİN AZMİ, BÜYÜKLERİ MUTLU EDİYOR
Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri  binlerce vatandaşa haftanın 7 günü hizmet verirken, bunların içinde en renkli görüntüler miniklerin buz pateni derslerinde yaşanıyor. Minik sporcuların, küçük patenlerini giyerek buz pistinde çıkıp ayakta durması ve kısa bir süre sonra kaymayı öğrenmesi, izleyenlere büyük keyif veriyor. Antrenörleri Sıla Acar ve Alev Kahraman nezaretinde buz pistine çıkan minik sporcular, oldukça azimli gözüküyor.  

HERKES ÇOCUĞUNU GETİREBİLİR
Minik sporcuları küçük yaşlarda buza çıkarmanın gelecekleri açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan, Buz Pateni baş Antrenörü Rana Belkıs Göçmen “İnsanları buz sporuna küçük yaşlarda başlaması gelecekleri açısından son derece önemli. Böylelikle daha kolay buza adapte oluyorlar. Zaten bir çocuk buza girdikten sonra bir daha çıkmak istemiyorsa, o çocuktan başarı beklenmesi çok doğal demektir. Ayrıca biz burada çalışan ailelerin durumlarını da göz önünde bulundurarak ders programı yapıyoruz. Çocuklarını buz sporu yaptırmak isteyen herkes bize müracaat edebilir. Aileler sadece ayda 35 YTL ödeyerek çocuklarını bu güzel sporla tanıştırabilir” diyerek Büyükşehir´in kapıları herkese açtığını vurguladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!