İZGAZ´da finali penaltılar belirledi

İZGAZ`ın bu yıl ikincisini düzenlediği Bahar Turnuvasında şampiyonluğa İç Tesisat takımı ulaştı. İdari İşler ile İç Tesisat arasında oynanan final karşılaşmasının normal süresi 2-2 bitti.

Her iki takım uzatmalarda da gol olmayınca şampiyonu penaltı atışları belirledi.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ 3. OLDU
Yaklaşık 1 ay önce başlayan İZGAZ 2. Bahar futbol turnuvası dün akşam SEKA Çim Halı Tesislerinde oynanan müthiş final karşılaşması ile son buldu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İZGAZ Genel Müdürü İmat Erdoğan, şirket çalışanları ve ailelerinin de katıldığı final akşamı tam bir karnaval havasında geçti. Final gecesinde ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Yarı finalde rakiplerine elenen Müşteri Hizmetleri ile İşletme A takımları arasındaki karşılaşmayı 6-2 kazanan Müşteri Hizmetleri üçüncü oldu. Bu karşılaşmanın ardından İZGAZ çalışanlarının çocukları sahaya çıktı, izleyenlere hoş vakitler geçiren kısa süreli bir maç yaptı.

BAŞKAN 1 ATTI, 1 KAÇIRDI
Daha sonra İdari İşler ile İç Tesisat takımları şampiyonu belirlemek için sahaya çıktı. Başlama vuruşunu yapmak üzere sahaya davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İdari İşlerin tecrübeli kalecisi İrfan Taban´a penaltı attı. İlk penaltıyı gole çeviren Karaosmanoğlu tribünlerden büyük alkış alırken, ikinci penaltıyı sol köşeden çıkaran kaleci İrfan alkışı hak eden diğer isim oldu.

NORMAL SÜRE 2-2 BİTTİ
Başkan Karaosmanoğlu´nun başlama vuruşuyla start alan final karşılaşması büyük bir çekişmeye sahne oldu. Takımların birbirini tartarak, temkinli oynadıkları ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Adem Başaran´ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçen İç Tesisata İdari İşler, fazla zaman geçmeden ile cevap verdi ve skoru 1-1 yaptı. İzleyenlerin büyük bir heyecanla takip ettiği karşılaşmada Adem Başaran´ın golüyle İç Tesisat bir kez daha öne geçerken, Yamaç Ertekin bir gol daha atarak skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın normal süresi bu sonuçla sona erdi.

ŞAMPİYON İÇ TESİSAT
Karşılaşmanın hakemi Ramazan Vardar´ın düdüğü ile 5´er dakikadan iki uzatma devresine geçildi. Uzatmalarda her iki takımın da karşılıklı gol girişimleri sonuç vermeyince maç penaltı atışlarına kaldı. İdari İşler´den Yamaç ve Hamza penaltıları kaçırınca, gülen taraf İç Tesisat oldu. Karşılaşmayı penaltı atışları sonrasında 6-4 kazanan İç Tesisat, İZGAZ 2. Bahar Turnuvasının şampiyonu oldu.

GOL KRALI SERDAR
Karşılaşma sonrasında ilk üç sırayı elde eden takımlara kupa verilirken, şampiyon İç Tesisat takımının oyuncuları aynı zamanda madalya da aldı. Turnuvanın en centilmen takımı Etüd Proje olurken, gol kralı tacını ise 29 gol ile İşletme takımından Serdar Bayram taktı.

İÇ TESİSAT 6 – İDARİ İŞLER 4 (Normal süre: 2-2)
Yer: SEKA Çim Halı
Hakem: Ramazan Vardar
İÇ TESİSAT:  Enis Şahin ****, İsmail Serim ****, Şenol Seymen ****, Adem Başaran ****, Hasan Gülmüş ****, İsmail Bilgin **** (Mustafa Gelmiş ***),