İZGAZ yeni abone merkezini hizmete açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İZGAZ A.Ş, yeni abone merkezini hizmete açtı.

İnönü Caddesi üzerinde bulunan eski erkek öğrenci yurdu binasında hizmete açılan merkezin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, doğalgazın bir medeniyet ölçüsü olduğunu söyledi.

ELEKTRONİK ORTAMDA ÖDEME
Belsa Plaza`da bulunan İZGAZ abone merkezinin yetersiz kalması nedeniyle açılan yeni abone merkezi için bugün tören düzenlendi. Törende konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, doğalgaz konusunda hedef büyüttüklerini belirterek, “Saraybahçe, Derince ve Bekirpaşa beldelerinde bu yıl içinde girmediğimiz sokak ve cadde kalmayacak. Çevremizdeki belde belediyeler de doğalgazdan bu yıl içinde yararlanacak. Yıl sonuna kadar insanımız, gaz kullanımını aşacak, ödemelerini elektronik yolla, eziyet çekmeden yapabilecek” dedi.

AYLIK 4 TRİLYON FAİZ ÖDÜYORUZ
Törende davetlilere bilgi veren İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ise borç batağında bir kurum devraldıklarını, toplam borcun 506 trilyon lira olduğunu belirterek, “Her ay 1 trilyon gelir gider açığımız var. BOTAŞ borçlarımıza her ay 2.5 trilyon lira faiz yükü eklenmektedir. Hazine borçlarımız yüzünden ayrıca aylık 4 trilyon lira faiz ödemek zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

ABONE SAYIMIZ 125 BİN
Eski yönetimin 10 yılda 90 bin abone yaptığını belirten Erdoğan, yeni yönetim döneminde ise 6 ayda 35 bin abone yaptıklarını ifade ederek, “Şu anda mevcut abone sayımız 125 bine yükseldi. Ayrıca kullanıcı sayımızı 6 ayda 70 binden 92 bine çıktı” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!