İZGAZ, İZAYDAŞ´ın gazını kesti

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Daire Başkanlıkları ve İştiraklerin katıldığı futbol turnuvasında heyecan sürüyor. Önceki akşam oynanan karşılaşmalarda İZGAZ ve Mezbaha Müdürlüğü takımları rakiplerine üstünlük sağlayarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

ÇEKİŞMELİ MAÇ MEZBAHA´NIN
Hafta içi Yahya Kaptan Tutku Çim Halı Tesislerinde oynanan karşılaşmalar devam eden Büyükşehir turnuvasında heyecan dinmek bilmiyor. Çarşamba gününün programında yer alan ilk maçta SEKA Park Oteli ile Mezbaha Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. İlk hafta karşılaşmalarında rakiplerine yenilen iki takım arasında oynanan çekişmeli karşılaşmayı Mezbahalar Müdürlüğü takımı 4-3 kazanarak 3 puanı alan ekip oldu.

İZAYDAŞ 5 KİŞİ KALDI
Günün 2. maçında ise, D grubunda ilk maçını farklı kazanan İZGAZ ile ilk haftayı bay olarak geçiren İZAYDAŞ takımları karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşma, İZGAZ´ın 3-2 üstünlüğü sürerken, İZAYDAŞ´lı oyuncu Fahri Denli´nin ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi nedeniyle bir anda koptu. 5 kişi kalan rakibi karşısında farkı iyice açan İZGAZ, sahadan 9-3 galip ayrılarak 6 puana ulaştı.

SEKA PARK 3 – MEZBAHA MÜD. 4
Yer: Tutku Çim Halı
Hakem: Uğurcan Gökler
SEKA PARK:  Yılmaz Akyıldız ***, Mustafa Gören  **** , Ali Çelik***,Murat Eker ****, Serkan Bayrak *** ,Salih Doğan *** (Bilal Aytekin**)
MEZBAHA MÜD.: Ersin Kaçmaz **, Metin Özkahran ** (Hikmet Bayzar**), Abdullah Gevrek *** (Ayhan Kavurel *) (İsmail Bayraktar *), Arda Lüleci ** , İsmail Ömür **,Hikmet Bağçiçek ***.
Goller: Mustafa Gören 1,Murat Eker 2,Serkan Bayrak 1,Hikmet Bağçiçek 1,İsmail Bayraktar 1.
SARI KART: Hikmet Bağçiçek

İZGAZ 9 – İZAYDAŞ 3
Yer: Tutku Çim Halı
Hakem:Uğurcan Gökler