İSU´ya Uzman Genel Müdür

İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü İlhan Bayram, Kocaeli için çalışacak

Büyükşehir Belediyesi İzmit Su İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İSU) görevine İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü İlhan Bayram getiriliyor. Bayram`ın yeni görevine atanma yazısı, İçişleri Bakanlığı`nın onayına sunuldu.
 
YORULAN GİDİYOR
Çalışma temposunu hızlandırıp, Kocaeli`nin her köşesine yayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşa hizmet noktasında yorulan personel konusunda taviz vermiyor. Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi`nde yürüme dönemi bitmiştir. Koşma, hizmetleri vatandaşa sunma dönemi başlamıştır. Tempoya ayak uyduramayan gidecektir” mesajı ile bütün personeli çalışma konusunda sürekli uyarıyor. “Görevimiz bu kent insanına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak” sloganı ile hareket eden Karaosmanoğlu, yorulduğu gerekçesi ile İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül`ü görevden aldı. Kentin her köşesine içme suyu ve kanalizasyon hizmeti vermek için çalışmalarını sürdüren İSU, bu yıl 75 trilyon liralık alt yapı yatırımı ile belediye hizmetlerinde en önemli birimlerin başında geliyor.

KOCAELİ`Nİ İYİ TANIYOR
Kocaeli halkına verilen hizmetlerin daha hızlı tempoda yapılabilmesi konusunda aranan yeni Genel Müdür bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli halkına en iyi hizmeti vereceğine inandığı ve halen İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü olarak görevini yürüten İlhan Bayramı İSU Genel Müdürlüğü görevine getirme kararı aldı. İller Bankası`nın görev alanlarında Kocaeli`nin İstanbul Bölge Müdürlüğü`ne bağlı olması nedeniyle ilimizin alt yapı ve içme suyu sorunları konusunda bütün bilgilere sahip olan İlhan Bayram, bu konuda adeta biçilmiş kaftan. Su ve alt yapı konularında ilimizi herkesten iyi bilen Bayram, yapılan görüşmeler sonunda görev teklifini kabul etti. Yaklaşık 21 yıldan beri İller Bankası`nda içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesisleri konularında görev yaparak uzmanlaşan, yaptığı başarılı çalışmalar sonucu adını duyurup, taktir toplayan, bunun sonucu olarak önce İller Bankası Sivas bölge Müdürlüğü, ardından İstanbul Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Bayram, Kocaeli için bir şans.

BAKANLIK ONAYINA SUNULDU
İller Bankası personeli olan İlhan Bayram`ın yeni görevine başlaması için İçişleri Bakanlığı`nın onayı gerekiyor. Yazısı hazırlanıp, muvafakat için İçişleri Bakanlığı`na sunulan İlhan Bayram`ın, onay çıkması halinde gelecek hafta göreve başlaması bekleniyor. Başkan Karaosmanoğlu, yapılan değişikliğin normal bir görev değişikliği olduğunu belirterek, “Biz uzman kadro ile bu kente, bu kent insanına en iyi ve kaliteli hizmeti vermek istiyoruz. Çalışmalarımızda yorulanlar olacaktır, çünkü hizmette maraton koşma dönemi başlamıştır. Yorulan arkadaşlarımızın yerlerine takviye yapılacaktır. Bizim için önemli olan vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanması, huzur içinde hizmetlerden yararlanmasıdır. Yeni arkadaşımızın yazısı onaylanırsa, Kocaeli halkına daha büyük ve iyi hizmetler sunacağına inancım sonsuzdur. Bu arkadaşımız görevinde uzmanlaşmış, kendini ispatlamıştır” dedi.

İLHAN BAYRAM KİMDİR?
05.05.1961 yılında Amasya`da doğdu. Ankara Atatürk Lisesi`nden mezun olduktan sonra girdiği Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü`nü 28.03.1984 yılında bitirdi. Bir süre özel sektörde görev yapan İlhan Bayram, aynı yıl içinde İller Bankası 15. Bölge (Sivas) Müdürlüğü bünyesinde göreve başladı.
Askerliğini Yedek Subay olarak Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanlığı Su İkmal Şube Müdürlüğü`nde, içme suyu işleri konusunda görev yaparak 31.03.1986 yılında tamamladı. Askerlik dönüşü İller Bankası`nda içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerinin etüd-proje ve kontrolörlük bölümlerinde çalıştıktan sonra, 14.06.1996 yılında İller Bankası 15. Bölge Müdürlüğü bünyesinde önce Şube Müdürü, ardından Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. İlhan Bayram, 19.06.2000 tarihinde ise Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.
Bir süre Sivas Bölge Müdürü olarak görev yapan Bayram, 20.02.2003 tarihinde İller Bankası 1. Bölge Müdürlüğü`ne (İstanbul) Bölge Müdürü olarak atandı.
İlhan Bayram evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!