“İmar yasası bütün sınırlarımızda geçerli olacak”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bilgilendirme toplantılarına tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, yeni imar yasasını Kandıra ve Gölcük`ten sonra Karamürsel`deki muhtarlara da anlattı.

KARAMÜRSELLİ MUHTARLAR KATILDI

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şeker`in başkanlığını yaptığı yeni imar yasasının anlatıldığı toplantıya Karamürsel sınırları içersinde bulunan köy muhtarları katıldı.

BÜYÜRŞEHİR`LE HİZMETLER ARTACAK

Toplantının başında konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, bütün muhtarların Büyükşehir Belediyesi`ne yardımcı olmalarını isteyerek, “Büyükşehir ile birlikte hizmetler daha fazla gelecektir” dedi.

BAŞVURUN, GEREĞİ YAPILACAK

Şeker ise konuşmasında amaçlarının imar yasasını, tüm muhtarların fikirlerini alarak oluşturmak olduğunu belirtti. “İmar yasası bütün sınırlarımızda geçerli olacaktır” diyen Şeker,  “Köyde araziniz varsa park oyun alanları, cami için köye hizmet daire başkanlığına başvurun gereği yapılacaktır” diye konuştu. Bütün muhtarların tek tek sorularını sormaların isteyen Şeker`e muhtarlar, Karamürsel köylerinde meyvecilik, zeytincilik, hayvancılık ve yeni yeni de  bazı köylerde tavukçuluk olduğunu bu nedenle de köy yollarının istikamet planının çıkarılmasını istedi.

ORTAK GÖRÜŞ: PLANLI ÇALIŞMAK

Toplantıya katılan konuyla ilgili serbest meslek sahipleri de Şeker`den, 2 katlı binaların zemin etüdünün ya Belediye ya da vatandaşın kendisinin üstleneceği şekilde düzenlenmesini istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!