İlk başarı dileği Başkandan

Başkan Karaosmanoğlu yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Suadiye İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2006-2007 Eğitim-Öğretim Yılı´nın başlaması nedeniyle Suadiye İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Ziyarete okul müdürü Selahattin Gül, öğretmenler Veysel Ümit ve Zeynep Bayraktaroğlu´nun yanı sıra öğrenciler Emre Aksoy, Gülbahar Gül, Pınar Görenç ile Ahmet Yaşar Ensor katıldı.

ÖĞRETMEN KARAOSMANOĞLU
Misafirlerini kapıda karşılayan ve tek tek öğrencileri öpen Başkan Karaosmanoğlu, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler için başarılı geçmesini diledi. Eğitimci kimliği ile minik ziyaretçilerine öğütler veren Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler geleceğimizin güvencesisiniz. Ne kadar iyi yetişirseniz, ülkemiz de o kadar ileriye gider. İnanç, güven ve çalışmak her zaman başarıyı getirir” dedi.

80 KİŞİLİK SINIFLARDA DERS VERDİM
Başkan Karaosmanoğlu, okul müdürü Selahattin Gül´den sınıfların durumu hakkında bilgi aldı. Suadiye İlköğretim Okulu´nda sınıfların 25 kişilik olduğunu öğrenen Başkan Karaosmanoğlu, bunun sevindirici bir durum olduğunu kendi öğretmenliği zamanında 80 kişilik sınıflarda ders verdiğini ifade etti.

GÜL´DEN TEŞEKKÜR
Okul müdürü Selahattin Gül de Büyükşehir Belediyesi´nin okullarına yaptığı çevre düzenlemesi ve çeşitli araç gereç yardımı için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

SEN KENDİN BİR ÇİÇEKSİN
Bu arada 8. sınıf öğrencisi Pınar Görenç Başkan Karaosmanoğlu´na çiçek verdi. Çiçek için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çok teşekkür ederim ancak sen zaten bir çiçeksin. Senin ve arkadaşlarının burada olması benim için her şeyden anlamlı” dedi.

Okul müdürü Selahattin Gül de günün anısına Başkan Karaosmanoğlu´na üzerinde “Sayın İbrahim Karaosmanoğlu, bir eğitimci olarak hep yanımızda oldunuz. Teşekkür ederiz” yazılı bir plaket verdi.

Başkan Karaosmanoğlu da kendisini ziyarete gelen konuklarına birer kalem armağan etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!