Hollanda Başkonsolosu´na davet

Başkan Karaosmanoğlu, Hannis´i 3. Balkan İtfaiye Spor Müsabakaları´nda görmek istediklerini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kısa bir süre önce kendisini ziyaret eden Hollanda`nın İstanbul Başkonsolusu Marco Hannis`e iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ziyarette, Konsolos Hannis`i Eylül ayında Kocaeli`nde gerçekleştirilecek olan Uluslar arası 3. Balkan İtfaiye Spor Müsabakaları`na davet etti.

BAŞKANLA SIK GÖRÜŞECEĞİZ
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, AR-GE ve Dış İlişkiler Koordinasyonundan Sorumlu Başkan Danışmanı Erkan Ayan ve Yerel Gündem 21 Koordinatörü Süleyman Durak`ın da hazır bulunduğu ziyarette, Gülen Yüzler Projesi de gündeme geldi. Konsolos Hannis, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Amsterdam Belediyesi`nin ortaklaşa yürüttüğü projenin başarı ile devam ettiğini belirterek, “Bu işbirliğinin daha da ileriye gitmesi için Başkan Karaosmanoğlu ile bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

FUAR, KONFERANS VE MÜSABAKALARA
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Elçi Hannis`i 27 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Uluslar arası 3 Balkan İtfaiye Sporları Müsabakaları, Uluslar arası Yangın ve Felaket Önleme Konferansı ve Uluslar arası Yangın ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı`na davet etti.

ACIMIZI PAYLAŞTILAR
Söz konusu etkinliklere 22 ülkenin katılacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tip organizasyonlar dünya itfaiyecilerinin ve kurtarma ekiplerinin birbiri ile kaynaşmaları anlamında büyük yarar sağlayacak. 17 Ağustos`ta yaşadığımız acıda biz dünyanın dört bir yanından çok sayıda itfaiyeci ve kurtarma ekibini yanımızda bulduk. Acımızı paylaştılar, sevdiklerimizi kurtardılar. İyi organizasyonlarla kayıplarımızın artmasına engel olundu. Biz de dünya itfaiyecilerini bir araya toplayarak birbirleriyle kaynaşıp meslekleriyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarını sağlamak istedik” dedi.

KONSOLOS`TAN ÖVGÜ
Konsolos Hannis de söz konusu organizasyonun son derece önemli bir girişim olduğunu vurgulayarak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çok önemli işler yapıyor. Bu organizasyon anlamı ve içeriği bakımından son derece yararlı. Davetinize katılmayı ve bu konferansları izlemeyi çok isterim” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!