Hedef 30 bin kursiyer

Bu yıl 18 bin kişiye eğitim veren KO-MEK önümüzdeki dönem çıtayı daha da yükseltecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin, gençlere meslek edindirmek amacıyla hayata geçirdiği KO-MEK gelecek yılki hedefini şimdiden belirledi. Bu sezonu 18 bin kursiyerle tamamlayan KO-MEK gelecek sezon 30 ayrı noktada 30 bin kişiye eğitim vermeyi hedefliyor.

HALKIN İLGİSİ BELİRLEDİ
Bu sezon Kocaeli´nin 20 ayrı noktasında ve 42 ayrı branşta eğitim veren KO-MEK 18 bin kursiyeri ile sezonu tamamladı. Büyükşehir Belediyesinin gelecek sezon çıtayı yükseltme kararında ise vatandaşların ilgisi önemli rol oynadı. Büyükşehir kendisine gelen talepleri göz önüne alarak 2006-2007 sezonu için hazırlığını 30 bin kursiyer üzerinden yapacak.

USTAOĞLU AÇIKLADI
Büyükşehir Belediyesinin gelecek yılla ilgili hedefleri, düzenlenen bir basın toplantısı ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu tarafından yapıldı. KO-MEK kurslarının hayatına yeni bir yön vermek isteyenler için pusula olduğunu söyleyen Ustaoğlu, “Bu kurslarda son derece ciddi bir eğitim verildi. Gizli yetenekler ortaya çıktı. Gelecek yıl Kocaeli´nin 30 ayrı noktasında 30 bin kursiyer hedefliyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!