Haydi Buz Sarayına

Olimpik Buz Sporları Tesislerinde dersler yeniden başladı. Seans ücretleri de oldukça uygun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisleri, okulların açılması ve kış sezonuna geçilmesi nedeniyle yeniden hareketlenmeye başladı. Her gün her yaştan insanın patenle kaydığı tesislerde seans ücretleri de hayli cazip.

HAFTANIN İKİ GÜNÜ İNDİRİMLİ
Büyükşehir Belediyesi, ilimizde Buz Pateni sporu yapmak isteyen herkese kapılarını açtı. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde kaymak isteyen herkes, haftanın her günü patenlerini alarak buz pistine çıkabilecek. Patenlerle birlikte 45 dakikalık seans ücreti için 2.50 YTL. Yüzde 40 indirim uygulanan pazartesi ve perşembe günleri ise bu fiyat 1.50 YTL´ye düşüyor. Buz sporu yapmak isteyen, dileyen herkes rahatlıkla buz pateni salonuna gelip spor yapabiliyor.

TALEP ARTIYOR, PİST DOLUYOR
Hafta içi sabah 08:45´te başlayan seanslar, akşam 20:45´e kadar devam ederken, hafta sonu ise saatler 09:00´da başlayıp 22:45´e kadar sürüyor. Gerek okul gerekse de iş çıkışında kaymaya gelen birçok vatandaş, buzun doyasıya tadına varıyor. Hemen hemen her seans sırasında buz pistinde buz pateni kayan vatandaşlar bulunurken, kurslara olan talepte giderek artıyor.

DERSLER 18.00´DEN SONRA
Özellikle okulların başlamasıyla birlikte buz pateni kurs kayıtlarına olan talebin hız kazandığı görülüyor. Akşam saat 18:00´den sonra başlayan derslere katılan öğrenci sayısı hızla artmaya başladı. Buz pateniyle ilgili olarak telefonla bilgi almak isteyenler, 226 60 96 nolu telefondan 131´i tuşlayarak bilgi sahibi olabilir.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!