Hayat Umuttur´da sinema molası

Proje kursiyerleri, Büyükşehir yönetici ve eğitmenleriyle birlikte Pembe Panter´i izledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü Hayat Umuttur Projesi kapsamında eğitim gören 68 kursiyer, yönetici ve eğitmenleriyle birlikte sinema keyfi yaşadı. Özdilek Sinema Salonu`na giden kursiyerler, komedi türündeki “Pembe Panter” adlı filmi seyretti.

YÖNETİCİLERLE BİRLİKTE
Kursiyerlere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çöpoğlu, Proje Müdür Yardımcısı Fatih Genç, Proje Asistanı Aslıhan Kavaklı, Proje Bilgisayar Öğretmeni Recep Yüksel ile Büro Yönetimi Öğretmeni Öznur Cevher eşlik etti.
Büyük bir keyifle filmi seyreden kursiyerler, Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine bu düşüncesinden dolayı teşekkür etti. Kursiyerler, yoğun ders programları içinde düzenlenen sinema gününün kendilerine iyi geldiğini ifade etti.

FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRİYORUZ
Hayat Umuttur Projesi ile yeniden hayata döndüklerini söyleyen kursiyerler, “Derslerimize sıkı bir şekilde sarıldık ve ileride hayatımızı yönlendirmek için tüm çabamızla çalışıyoruz. Hayata yeniden başlamamız için Büyükşehir Belediyesi bize büyük bir fırsat verdi. Bunu iyi değerlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!