Hayat Umuttur, Huzurevi´nde

Proje kursiyerleri Kocaeli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti, moral verdi moral buldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Hayat Umuttur Projesi kapsamında eğitim gören eski hükümlü ve özürlü kursiyerleri, dün Kocaeli Huzurevi`nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Proje ile hayatlarına yeniden sarılan eski hükümlü ve özürlülerin huzurevi ziyareti buradaki yaşlılılara duygu dolu anlar yaşattı.

TAVSİYELER
Yaşlılar, Hayat Umuttur Projesi`nin kursiyerlerine tavsiyelerde bulunarak, “Bu uygulamaya sahip çıkın. Ekmeğinizi kendiniz kazanın ve yaşamınızda tek söz sahibi siz olun” dedi. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gülser Ustaoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Çöpoğlu ve Proje Müdürü Yasin Özlü de katıldı.

HİZMETLERE TEŞEKKÜR
Bu arada Huzurevi sakinleri Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu`na Büyükşehir Belediyesi`nin kendilerine yönelik hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Yapılan çalışmaları aktaran yaşlılar, “Büyükşehir kapımıza kadar durak getirdi. Artık istediğimiz yere gidebiliyoruz. Ayrıca mükemmel bir de park yaptı. Her konuda derdimize dermen oluyorsunuz. Bunların en önemlisi ise hiç eksik etmediğiniz ziyaretleriniz. Bizi hiç unutmuyorsunuz” dedi.

KONSER İÇİN TEBRİK
Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da Huzurevinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını kaydetti. Ustaoğlu bu arada geçtiğimiz hafta Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde muhteşem bir konser veren Huzurevi sakinlerini bir kez daha kutladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!