Gölcük´e yeni Mezbaha binası

Büyükşehir Belediyesi, tarafından yeni bir hizmet binası daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin beldelere yönelik başlattığı hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şimdi de   Gölcük´e yeni mezbaha binası yapıyor.

YEDİ  FİRMADAN TEKLİF

Büyükşehir Belediyesi söz konusu çalışmalarla ilgili olarak Gölcük Mezbaha Yapım İşi adı altında bir ihale gerçekleştirdi. Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´ın başkanlığında DYP Grup odasında yapılan ihaleye 7 firma katıldı. İhalede Akkaya inşaat 379 bin YTL  ile en düşük, Alin Mühendislik ise 637 bin YTL ile en yüksek teklifi veren firma oldu.

300 GÜNDE  TAMAM

İhale komisyonu teklif dosyalarını inceleyerek önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak. Söz konusu ihaleyi kazanan firma, yer tesliminin ardından 300 gün sonra işi tamamlamış olacak.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri  :

Alin Güler 637 bin 000 YTL

Adı Güzel  Mühendislik 443 bin 800 YTL