Gölcük Belediye binasının temeli atılıyor

Hizmet binasının inşası aralık ayı sonunda bitecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin ekonomik nedenlerden dolayı inşa edemediği veya tamamlayamadığı belediye hizmet binalarının yapımını sürdürüyor. Bekirpaşa Belediye Hizmet Binası`nı tamamlamak üzere olan, Gebze Belediye Hizmet Binası`nı da gündemine alan Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi Hizmet Binası için yarın temel atacak.

5 BİN METREKARE
17 Ağustos deprem felaketi nedeniyle yıkılan hizmet binasının yerine yapılacak inşaatın adresi Eski Garajlar mevkii. Bodrum dahil dört kattan meydana gelecek olan binanın kullanım alanı ise yaklaşık 5 bin metrekare. Çalışmalar yıl sonuna kadar tamamlanacak ve halen birimleri dağınık halde bulunan Gölcük Belediyesi, tefriş işlemleri tamamlandıktan sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.