Genel Sekretere “Umut” teşekkürü

Hayat Umuttur kursiyerleri Genel Sekreter Karaloğlu`nu ziyaret ederek projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Hayat Umuttur Projesi´nden başarılı ile mezun olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin çeşitli birimlerinde çalışmaya başlayan kursiyerler dün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu´nu makamında ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Haber Merkezi görevlisi Tekin Beyaz, Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlisi Rahmi Tamtürk ve İSU Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlisi Mustafa Borlak katıldı. Kursiyerler, Hayat Umuttur Projesi´nin mimarlarından olan Genel Sekreter Karaloğlu´na projeye katkılarından dolayı teşekkür ederek bir plaket sundu.

“HEP YANINIZDAYIZ”
Kursiyerlerin kendisini ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Sekreter Karaloğlu, “Aldığınız bu kursun neticesinde işe girdiniz. Artık üreterek para kazanıyorsunuz. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiğinize eminim. Siz ürettiğiniz ve çalıştığınız sürece biz her zaman sizin yanınızda olacağız” dedi.

ARTIK MESLEKTAŞIZ
Genel Sekreter Karaloğlu, Hayat Umuttur Projesi ile Büyükşehir Belediyesi´nin özürlü ve hükümlü kadrolarına çok sayıda personel alındığını da hatırlatarak, “Sizler artık bizim meslektaşlarımızsınız. Birer belediyeci olarak ilinize en güzel şekilde katkı vermenizi bekliyoruz” dedi.

SİZLERİ GURURLANDIRACAĞIZ
Kurstan başarılı ile mezun olarak Haber Merkezi´nde çalışmaya başlayan Tekin Beyaz da, proje ile kendilerine çok büyük bir fırsat verildiğini söyledi. Beyaz, “Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek başta Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm büyüklerimizi gururlandıracağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!